Nieuws


Op deze pagina vindt u op een overzichtelijke manier het voor de bewoners van de Componist belangrijke laatste nieuws en uitnodigingen voor nieuwe en vaste activiteiten.


DEFECTE LIFT IN GEBOUW C

Sinds zaterdagavond, 2 december 2023, om 17:30 uur is de enige lift in gebouw C, die naar de 11e etage gaat defect. Na informatie bij Corona blijken de kabels defect te zijn en zullen moeten worden vervangen.
Corona en Woonzorg zijn vandaag (zondag 3 december) begonnen aan een noodplan. Dit betekent waarschijnlijk een langere tijd stoeltjesliften. Alles zal in het werk worden gesteld de bereikbaarheid voor hulpdiensten bij calamiteiten in stand te houden.
Wij zullen u op deze plaats zoveel mogelijk op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen etc.


De Dirigent is gesloten van 23 december 2023 tot 5 januari 2024.

De activiteitencommissie wenst u alvast hele fijne feestdagen.


Afbeelding van een kerstboom

KERSTMARKT IN DE DIRIGENT

Zaterdag 16 december a.s. organiseert de Activiteitencommissie een KERSTMARKT van 10:30 tot 15 uur in de Dirigent.

Gezellige Koffiehoek met lekkers
(door bewoners zelf gebakken)

Mooie Kerstkaarten
Kerstkransen
Kerststukjes


Afbeelding Mozartpark

FEESTELIJKE ONTHULLING
INFORMATIEBORD MOZARTPARK

ZATERDAG 9 DECEMBER
13:00 uur
Locatie ingang park Mozartlaan zijde

Eindelijk zal, na lang wachten, het informatiebord voor het Mozartpark feestelijk worden onthuld door:
Chris van der Helm
Gemeenteraadslid voor de VVD

Hij diende in 2017 samen met Groen Links de motie tegen de bouw van 60 -90 woningen in. Mede door hem hebben wij nu dit prachtige park.

U BENT VAN HARTE WELKOM!!!


Afbeelding WIFI signaal

WIFI IN DE DIRIGENT

Zoals bekend is op 2 september jl. door Woonzorg toegezegd dat er wifi in De Dirigent zal worden aangelegd waardoor het onder andere ook mogelijk wordt om een spreekuur PC Hulp te gaan beginnen. Echter doordat bij Woonzorg en Ziggo in de planning staat dat er in het eerste kwartaal van 2024 een volledig nieuw netwerk wordt aangelegd zal het helaas nog even duren voordat een en ander is gerealiseerd. Wij houden u uiteraard op de hoogte.


Afbeelding van een leesclub

EEN LEESCLUB. IETS VOOR U?

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar heeft u wel eens deelgenomen aan een leesclub? Bent u een fervent lezer/lezeres maar wilt u uw indrukken over een gelezen boek wel eens delen met anderen? Dan is deelnemen aan een leesclub misschien wel wat voor u. Klik op de afbeelding links voor meer informatie en/of om u aan te melden.


10 jaar componist

TERUGBLIK OP HET 10-JARIG BESTAAN VAN DE COMPONIST

Zaterdagmiddag 2 september organiseerde de activiteitencommissie een speciale Happy Hour ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van ons complex, De Componist. Door te klikken of te tikken op de afbeelding links komt u op een speciale feestpagina waar een fotogalerij en een terugblik is geplaatst.


Flyer kunstmarkt

KUNSTMARKT
Zaterdag 26 augustus werd voor het tweede jaar in het Mozartpark een kunstmarkt gehouden, die was georganiseerd door de Stichting Vrienden van het Mozartpark in samenwerking met de Kunstkamer Loosduinen. Ondanks het wisselvallige weer vonden heel veel belangstellenden hun weg naar het park en genoten van een groot aanbod van diverse kunstuitingen en van swingende muziek van vier verschillende muziekgroepen. Kortom een groot succes.

Voor een leuke foto-impressie klikt of tikt u op het groene plaatje hiernaast.


Bewegende ouderen

Hup in de benen

Zo lang mogelijk gezond blijven, zodat je voor jezelf kunt blijven zorgen. Dat wil toch iedereen? Een val kan dit in gevaar brengen. Gelukkig kunt u vallen makkelijk voorkomen. Klik op de afbeelding hiernaast voor drie nuttige tips.


Logo Vrienden van het Mozartpark

Stichting Vrienden van het Mozartpark

Op 8 februari 2023 is de Stichting Vrienden van het Mozartpark officieel opgericht. De Stichting is onder andere voortgekomen uit de, u wel bekende, voormalige Werkgroep Mozartplantsoen. Klik op het logo hiernaast om naar de website van de Stichting te gaan. U kunt daar bijvoorbeeld vriend of donateur worden.